Fika & livsmedel

Att beskriva det perfekta fikarummet är ganska enkelt. Det ska vara gemytligt med riktigt gott kaffe och allt annat som skapar förutsättningar för mysiga fikastunder. Slipp olika leverantörer och låt Sweet Coffee fixa allt från kaffe och te till maskindiskmedel, bägare, skorpor och servetter. Allt i samma leverans och på samma faktura. Med Sweet Coffee får du den perfekta fikastunden varje gång!

Gott kaffe är vår passion och vår stora satsning, men vi har även ett brett övrigt sortiment för att täcka in alla delar i fikarummet.

Finns det något värre än när sockret plötsligt tar slut i fikarummet? Eller att diskmaskinen inte kan köras för att inget maskindiskmedel finns i skåpet under diskhon? Gott kaffe är vår passion och vår stora satsning, men vi har även ett brett övrigt sortiment för att täcka in alla delar i fikarummet. Vi vill vara helhetslösningen som inte bara täcker alla dina behov i fikarummet, utan även gör det bekvämt för dig som kund att handla kaffe, fika och tillbehör till företagspentryt. I vår webbshop hittar du allt du behöver för ett välfungerande och välfyllt fikarum, något som garanterar dig och dina kollegor en optimal fikastund varje dag.

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Allt till kökspentryt finns i vårt övriga sortiment

Ett pentry eller fikarum behöver mer än en bra kaffemaskin som levererar gott kaffe. Det är mycket annat som ska till för att fikastunden ska bli fulländad. På Sweet Coffee har vi ett stort övrigt sortiment med allt från te och skorpor till kakor, kaffebägare, socker och mycket mer.

Du får alltså inte bara gott kaffe när du handlar hos oss, utan också allt annat som kan tänkas behövas i fikarummet.

Du får alltså inte bara gott kaffe när du handlar hos oss, utan också allt annat som kan tänkas behövas i fikarummet.