Hyra kaffemaskin

  • Obundet avtal på 6 mån
  • Kaffesmak efter dina behov
  • Enbart certifierat kaffe

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Visste du att dagens bästa kopp kaffe kan avnjutas på din arbetsplats? Genom oss på Sweet Coffee kan du hyra kaffemaskin som helt och hållet anpassas efter din smak och ditt tycke. Kaffe ska vara gott, och god smak är något som vi har koll på. Alla våra maskiner och kaffesorter är av högsta kvalitet, allt för att kunna skapa smaksensationer utan dess like! Genom att hyra en kaffemaskin från oss på Sweet Coffee får du allt detta och lite till – anpassat efter hur du vill ha det!

Att både dricka och bjuda på kaffe är en naturlig del av arbetsdagen och självklart vill du att kaffet som erbjuds är smakrikt och gott. För att uppnå detta behöver du en kaffemaskin som passar för just din arbetsplats. Exakt det kan du hyra av oss på Sweet Coffee.

Vi hittar den lösning som passar dig, och ställer in smaken i maskinen så att den passar dina smakpreferenser.

Eftersom alla typer av företag är olika så behövs också olika typer av kaffelösningar. Det lilla kontoret klarar sig ofta alldeles utmärkt på en färskbryggmaskin i kombination med en liten espressomaskin. Däremot kanske det stora företaget är i behov av att hyra kaffemaskin både till receptionen och till fikarummet. Vi hittar den lösning som passar dig, och ställer in maskinen så att den passar dina smakpreferenser.

Att anlita oss på Sweet Coffee innebär många fördelar, bland annat kan du räkna med att få en Sweet Deal när du hyr kaffemaskin från oss. Det innebär att du får hela paketet med obundna avtal, god smak, bra och snabb service samt löpande underhåll av maskinen du valt att hyra. Har du frågor, funderingar eller bara vill säga hej? Tveka inte att kontakta oss på hello@sweetcoffee.se eller ring 08-120 758 80.

Kan du bli en hjälte av att hyra kaffemaskin?

Klart du kan! När du är den som ansvarar över kaffet och väljer att hyra en kaffemaskin från oss på Sweet Coffee blir du samtidigt en sann hjälte. Hur då? Jo, för att du har fixat det godaste kaffet till arbetsplatsen. Med våra kaffemaskiner kommer du och dina medarbetare inte längre behöva fika över en halvbra kopp kaffe. I stället kommer ni att vänja er med det bästa kaffet som går att erbjuda – precis som det ska vara! Och du som valt ut maskinen kommer garanterat bli tackad. För visst blir jobbet roligare med gott kaffe? Det tycker i alla fall vi på Sweet Coffee. I vårt utbud finns maskiner från bland annat Franke, Crem och Jura, vilka allihop räknas till marknadens bästa varumärken. Dessa kaffemaskiner håller högsta nivå – både när det gäller innovation, precision, kvalitet och tillförlitlighet.

Kaffemaskiner för alla olika arbetsplatser

Vi har kaffemaskiner till alla typer av arbetsplatser. Välj om du vill ha en färskbryggtmaskin eller om du skulle föredra en espressomaskin som du har färsk mjölk i. Båda varianterna har sin fördelar och sina olika finesser. Vi erbjuder också vattenmaskiner från Escowa, vilka är marknadsledande på vattenmaskiner i Sverige. Escowa arbetar uteslutande med produkter där störst fokus ligger på form och funktion, vilket betyder att du inte bara får en välfungerande vattenmaskin utan du får även en snygg sådan.