Kaffemaskin till företag

Det är det första det första du och dina kollegor dricker på morgonen. Det får långa möten att faktiskt bli uthärdliga. Det skapar rum för härliga pauser med chans till trevligt småprat. Vi pratar såklart om kaffe och på jobbet ska ditt kaffe vara en njutning, inget annat. Slipp krångliga avtal och långa uppsägningstider – låt oss på Sweet Coffee leverera en kaffemaskin till ditt företag där smaken står i centrum.

Vi på Sweet Coffee bryr oss om våra kunder och deras kaffebehov. Det finns inget som skapar en sådan god stämning på en arbetsplats som gott kaffe bryggt på välrostade kaffebönor. När det kommer till kaffemaskiner på jobbet har de allra flesta en klar bild av vad de vill ha. En maskin som brygger snabbt och tyst samt kan bistå ett helt kontor med kaffe. Framförallt ska kaffet vara riktigt gott att dricka, oavsett om du dricker det svart, med lite socker eller med skummad mjölk. När du har en kaffemaskin på företaget från oss kan du få ut maximalt av din kaffestund, och smaken kommer aldrig att göra dig besviken. Drick din perfekta kopp kaffe, flera gånger varje dag, ur en kaffemaskin från Sweet Coffee.

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Olika kaffemaskiner för företag med olika behov

Som kaffeleverantör åt er, skräddarsyr vi paketlösningar som passar just er arbetsplats. Olika företag har olika behov och det gör även att kaffemaskinerna vi levererar varierar i både storlek och antal. I vårt stora sortiment av kaffemaskiner för företag finner du allt från termosbryggare till espressomaskiner, kaffeautomater och färskbryggtmaskiner med den senaste tekniken. Vilken kaffemaskin passar på ditt företag? Kontakta oss så kan vi tillsammans komma fram till den allra bästa lösningen!

Enkelt att vara kund hos Sweet Coffee

Det ska vara lätt och bekvämt att vara kund hos oss. Vi utför årliga smakavstämningar och justerar smaken i maskinerna för att passa just er. Kundupplevelsen är det som är viktigaste för oss – det innebär att vi inte bara tänker på hur kaffebönorna rostas och att den senaste tekniken i våra maskiner levererar utsökt kaffe, utan vi tänker även på hur den avtalsmässiga biten ser ut. Vi ser till att du slipper krångliga avtal, istället kan du när som helst säga upp ditt avtal med oss med en uppsägningstid på bara 6 månader. Det kallar vi en Sweet Deal.