Kaffesortiment

I vårt välsorterade kaffesortiment hittar du det bästa kaffet som marknaden erbjuder. Vi representerar de största rosterierna i Sverige, såsom Arvid Nordquist, Bergstrands, Lavazza, Löfbergs och Zoégas, för att nämna några få. Dessutom är allt kaffe vi erbjuder både tredjepartcertifierat och hållbart, i form av både ekologiskt och Fairtrade kaffe.

Vid installation av kaffemaskin ser vår specialist till att maskinen ger den kaffesmak som du önskar

Sweet Coffee erbjuder ett brett sortiment av kaffe från flera olika leverantörer vilket gör att du kan välja bland hela kaffebönor, malt kaffe, espressorostat kaffe och portionsförpackat kaffe . Hur vill du att ditt kaffe ska smaka? Balanserat, runt, eller lite rivigare? Vid installation av kaffemaskin ser vår specialist till att maskinen ger den kaffesmak som du önskar. Allt för att kaffet du dricker på jobbet ska kunna bli så perfekt som det kan bli.

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Ett medvetet kaffesortiment

För oss är det viktigt att kaffet du dricker inte bara ska smaka bra, utan det ska också vara ett bra kaffe ur hållbarhetssynpunkt. Sweet Coffee har lång erfarenhet av kaffe och kan hjälpa dig med en kaffesort till jobbet som både är gott och som är framställt med hänsyn till såväl människan som naturen. Det gör vi genom att erbjuda ett välsmakande kaffesortiment som du kan dricka med gott samvete. I vårt kaffesortiment finns endast tredjepartcertifierat kaffe. Vi väljer alla våra kaffeleverantörer med omsorg och låter alltid en tredje part certifiera, vilket du tydligt kan se genom kaffets märkning. Allt vårt kaffe är tredjepartscertifierat – exempel på certifieringar vi arbetar med är Rättvisemärkt, Kravmärkt, Fairtrade, UTZ och/eller Rainforestcertifierat.