Kaffeleverantörer

Sweet Coffee har ett brett sortiment av kaffebönor för dig att välja på. Vi representerar de största rosterierna i Sverige och i vår webbutiken hittar du ett brett sortiment av kaffebönor från bl a Arvid Nordquist, Bergstrands, Lavazza, Löfbergs Lila och Zoégas.

Ett smakrikt och aromatiskt kaffe får du bäst när du maler det själv på färska kaffebönor, något som våra kaffemaskiner kan göra åt dig

Att köpa kaffebönor och mala själv bidrar till en alldeles underbar smakupplevelse. Kaffe ska helst drickas direkt efter att det malts, för ju längre tid som gått från att kaffet malts desto stramare blir smaken på kaffet. Ett smakrikt och aromatiskt kaffe får du alltså bäst när du maler det själv på färska kaffebönor, något som våra kaffemaskiner kan göra åt dig. Njut av smaken som bara riktigt hantverksmässigt kaffe kan ge. Hos oss på Sweet Coffee kan du köpa kaffebönor för alla smaker för att få det godaste kaffet du kan tänka dig!

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Alla sorters smakrika kaffebönor att välja bland

När det kommer till att köpa kaffebönor handlar mycket om tycke och smak. Vi på Sweet Coffee representerar de mest ansedda rosterierna i Sverige och hos oss finns i princip alla sorters bönor att välja mellan. Det ska vara både smidigt och riktigt gott att dricka kaffe – se till att få dina kaffebönor levererade till dig varje månad från oss på Sweet Coffee så garanterar du att kaffestunden blir njutningsfull varje dag.