Vattenmaskiner

  • Kylt stilla och kolsyrat vatten
  • Slipper släpa på flaskor
  • Miljövänligt alternativ

På jobbet är kaffe en central del av arbetsdagen, men vid lite eftertanke är även vatten något som ofta avnjuts. För att göra vattendrickandet lite mer lyxigt är det många företag som väljer att köpa in bubbelvatten på flaska. Men i längden är det varken ekonomiskt eller speciellt bra för miljön. Vi har lösningen. Från Sweet Coffee kan du nämligen hyra vattenmaskiner med både stilla och kolsyrat vatten, antingen som fristående enheter eller integrerade i en kaffemaskin. Det är både godare, mer ekonomiskt och bättre för miljön!

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Intresset för vattenmaskiner på jobbet har aldrig varit så stort som det är idag.

Intresset för vattenmaskiner på jobbet har aldrig varit så stort som det är idag. Det är inte så konstigt, tycker vi på Sweet Coffee. Att kunna dricka bubbelvatten på jobbet är definitivt en vardagslyx som inte ska underskattas. Från Sweet Coffee kan du hyra en fast installerad vattenautomat. En sådan är fräsch, ger riktigt kallt och filtrerat vatten. Du har dessutom möjlighet att välja vatten med eller utan kolsyra ur denna maskin. Plus att du får maskinen kopplad direkt till färskvatten och slipper dricka vatten som stått länge i en tråkig behållare eller i en flaska.

Varför hyra vattenmaskin?

Visste du att vi svenskar dricker omkring 23 liter förpackat vatten per person och per år? Det är ganska mycket det, och är inte speciellt bra för miljön. Genom att byta ut flaskvattnet mot en vattenmaskin som ger kolsyrat och stilla vatten i stället sparar du in både på kostnader och miljö. Vattnet vi har i våra kranar är dessutom både godare och renare än vad det är i många andra länder, så varför inte nyttja detta?

Du minskar även ditt företags miljöpåverkan genom att sluta med flaskvatten, något som också blir en ekonomisk fråga i längden.

Att hyra en vattenmaskin av oss som är kopplad till ditt färskvatten ger dig en smart och kostnadseffektiv lösning. Du minskar även ditt företags miljöpåverkan genom att sluta med flaskvatten, något som också blir en ekonomisk fråga i längden.

Vi erbjuder vattenmaskiner från märket Escowa och i sortimentet finns bland annat deras Pollux, Lom och Lom Evo samt Piccolo Fusion för att nämna några. Vissa av dessa är helt fristående i stilren design, och vissa kan integreras direkt i din kaffemaskin. Smart, eller hur?

Fördelar med inhyrd vattenmaskin

Att ha sitt dricks- och bjudvatten i typisk vattenpelare med utbytbar vattenbehållare upptill är både en ganska tråkig och utdaterad lösning som vanligtvis bara står och tar plats på kontoret. En fristående vattenmaskin är både en smartare och snyggare lösning. Det enda underhållet en sådan maskin behöver är byte av kolsyretub när den tagit slut.

När du hyr en vattenmaskin av oss kan du lita på att du får en snygg vattenlösning och du kan samtidigt klappa dig själv på axeln med vetskapen om att du gjort ett miljömedvetet val – och också för att du nu är stjärnan som plockat bort onödiga inköp av vatten på flaska!