Färskbryggtmaskiner

  • Fokus på en god svart kopp kaffe
  • Hela bönor
  • Chokladdryck
  • Kräver ingen daglig rengöring

Svart kaffe när det är som godast. Utan krävande underhåll och med optimal smak ger våra färskbryggtmaskiner perfekta koppar kaffe varje gång och passar utmärkt för kontor. Att dricka kaffe är en viktig del av mångas fikaraster och skapar tillfälle för samtal och idéutbyte – se till att alla på kontoret kan få individuellt anpassat kaffe från en och samma maskin utan att tumma det minsta på smaken!

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Att dricka kaffe är för många en stor del av arbetsdagen.

Att dricka kaffe är för många en stor del av arbetsdagen. Det är viktigt, det är gott och det ger välbehövligt fokus och energi till möten och mailkonversationer. Dessutom är det en ursäkt till att prata ett slag kollegor sinsemellan, och ger en chans till en mindre rast i arbetet. Kort sagt, vi tillskriver kaffestunden många positiva och härliga associationer. Gör alla glada på kontoret – köp en färskbryggtmaskin som kan skräddarsy kaffet efter hur just du vill ha det, med eller utan mjölk. Det blir nog inte enklare är så!

Färskbryggtmaskiner kan ge unika koppar kaffe – alltid med god smak

Önskemålen om kaffets smak och styrka är ofta lika olika som det finns många medarbetare på ett kontor. Någon vill ha det svart och rivigt. En annan vill ha det svagare och rikligt med mjölk i. Med färskbryggtmaskiner från oss på Sweet Coffee kan du anpassa kaffet efter dina egna smakpreferenser. Se till att få lite extra styrka i ditt morgonkaffe, även om din kollega vill ha det milt och lent – kollegan kan nämligen få en alldeles egen knapp på maskinen om hen så önskar. På så vis kan alla få sin vilja fram med våra smarta färskbryggtmaskiner.

Det är viktigt att kaffet är gott, varje dag. Inte minst på jobbet!

Experter på smak

När det kommer till kaffe har många starka åsikter om vad som är rätt och fel i smak. Vi på Sweet Coffee har kaffe som vår passion, därför har vi också dedikerade personer som endast arbetar med att finjustera smaken på de olika maskinerna i vårt sortiment. Vi gör årliga smakavstämningar och justerar smaken efter önskemål. Det är viktigt att kaffet är gott, varje dag. Inte minst på jobbet!