Espressomaskiner

Variera kaffedrickandet på jobbet genom att hyra en espressomaskin! Vi på Sweet Coffee har marknadens bästa espressomaskiner och marknadens bästa kaffesorter dessutom. Vi ställer även in maskinen så att kaffesmaken blir helt efter dina smakpreferenser.

Ta en latte eller imponera på kollegorna med en Caffè Macchiato som mycket väl kan jämföras med de som görs av professionella baristor. Våra espressomaskiner gör riktigt gott lyxkaffe, allt för att du ska kunna dricka gott även på arbetsplatsen. Men det är inte den enda fördelen. Alla gillar vi olika sorters kaffedrycker, och med en espressomaskin kan alla kollegor välja just sin favorit – och visst blir mötet med kunderna lite roligare när du kan erbjuda allt från en enkel espresso och krämig cappuccino till vanligt bryggkaffe med eller utan färsk mjölk!

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Espressomaskin – en enkel, smart och god lösning

Enkelt, smart och gott. Det är så det funkar med kaffe och espressomaskiner från oss. Vi gör vårt yttersta för att leverera enkla lösningar till dig, utan långa och krångliga avtal. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd och får dagens bästa kaffeupplevelse.

Våra espressomaskiner är av baristakvalitet

Varför hyra en espressomaskin från Sweet Coffee till arbetsplatsen? Om du och dina kollegor tycker att det är viktigt med gott kaffe på jobbet, är en espressomaskin från oss definitivt ett bra val. En annan anledning är om ni har olika smak och preferenser gällande vilka kaffedrycker som är goda. Alla gillar olika sorters kaffe, med olika styrkor. Med en espressomaskin från Sweet Coffee kan du dricka just den sorts kaffe som tilltalar dig och du kan också variera sort under dagen. Du kanske vill ha en espresso, din kollega en café au lait och kunden på besök kanske vill ha cappucino? Lätt fixat, alltid med färsk mjölk och baristakvalitet dessutom!

Vad som skiljer Sweet Coffee från andra leverantörer är att vi satsar extra mycket på smak. För det är just det som kaffe handlar om. Därför ser vi till att ställa in våra espressomaskiner vid leverans efter er arbetsplats unika tycke och smak. Vi servar maskinerna vid behov och finns alltid tillgängliga om ni vill kontakta oss. Allt för att kaffet på er arbetsplats ska bli det bästa.