Espressomaskiner

  • Med eller utan färsk mjölk
  • Baristakvalitet
  • Enkel rengöring

Variera kaffedrickandet på jobbet genom att hyra en espressomaskin! Vi på Sweet Coffee har marknadens bästa espressomaskiner och marknadens bästa kaffesorter dessutom. Vi ställer även in maskinen så att kaffesmaken blir helt efter dina smakpreferenser.

Visst blir mötet med kunderna lite roligare när du kan erbjuda allt från en enkel espresso och krämig cappuccino till vanligt bryggkaffe

Vill du veta mer? Fyll i så hör vi av oss inom kort.

Din email eller telefonnr:

Serverar kaffedrycker med skummad mjölk. Touchscreen med över 60 färdiga dryckesrecept. Två kaffebehållare och två kvarnar. 
Kan utrustas med tre kaffebehållare och tre kvarnar, behållare för choklad samt flavourstation för smaksatta drycker. Automatiskt rengöringsprogram med rengöringsbehållare försedd med clickfunktion.

Läs mer

Serverar kaffedrycker med skummad mjölk. Touchscreen med över 60 färdiga dryckesrecept. Två kaffebehållare och två kvarnar. Kan utrustas med tre kaffebehållare och tre kvarnar samt fla­vourstation för smaksatta drycker. Automatiskt rengöringsprogram med självdosering integrerat i kylskåpet

Läs mer

A800 helautomatiska kaffemaskinen är konstruerad för att leverera högkvalitativa drycker i stora mängder och mycket snabbt. Behöver du brygga en perfekt espresso, skumma lite mjölk och förbereda varmt te på samma gång? Det professionella trepannsystemet kan hantera detta med lätthet. Franke A 800 kan hantera även den högsta efterfrågan. Fullautomatisk kaffemaskin med integrerat FoamMaster mjölksystem, 1 eller 2 eller 3 kaffekvarnar, 1 eller 2 pulverdoseringssystem – alternativen är många. Det automatiska EasyClean rengöringssystemet ingår som standard för att säkerställa de strikta hygienkraven.

Läs mer

A1000 är resultatet av all kompetens, erfarenhet, innovativ anda och passion i Franke Coffee Systems. Njut av ännu fler kaffesorter med sex smaker och en ny intelligent kylenhet för upp till två typer av mjölk med två parallella kylkretsar, inklusive drömlikt FoamMasterTM mjölkskum. Njut av en multimedia pekskärm med användarvänlig menynavigering, HD-video med ljud och information om näringsämnen och allergen i en professionell bildskärm.

Läs mer

Nya högpresterande och snygga Giga X8 c Professional triumferar med sin enastående hastighetsfunktion och erbjuder tack vare detta perfekt kaffenjutning på rekordtid. Den är utrustad med en extra bypassfunktion som blandar det optimalt extraherade kaffet med varmt vatten inne i den helautomatiska kaffemaskinen. Detta görs helt utan att någon arom går förlorad. Automatisk växling mellan slät mjölk och finskum. Touchdisplay.

Läs mer

Där kunder, personal och gäster avnjuter kaffe är stämningen avslappnad kommunikativ och produktiv. Den som uppskattar de fina sakerna i livet, ett brett utbud av kaffespecialiteter och estetik kommer att älska WE8. Cappuccinoa, latte macchiato och flat white toppade med krämigt mjölkskum, tillreds med enkelhet genom en knapptryckning via det steglöst höjdinställbara utloppet.

Läs mer

Högpresterande och snygga X8 Professional triumferar med sin enastående hastighetsfunktion och erbjuder tack vare detta perfekt kaffenjutning på rekordtid. Kan kompletteras med kylskåp och vattenkit för direktanslutning till vatten. Vattentanken rymmer 5 liter.

Läs mer

Precisionen från Eversys slår de flesta professionella baristor på fingrarna när det gäller att servera den perfekta koppen espresso. Från tryck till färdig kopp går på några sekunder. Inte illa när det som serveras är av yppersta kvalitet. Med e’foam fixar du dessutom mjölkskum i baristaklass med ett enkelt knapptryck!
Totalt 2 bönbehållare som rymmer 1,2 kg bönor vardera och inbyggd behållare för rengöringstabletter.

Läs mer


Ta en latte eller imponera på kollegorna med en Caffè Macchiato som mycket väl kan jämföras med de som görs av professionella baristor. Våra espressomaskiner gör riktigt gott lyxkaffe, allt för att du ska kunna dricka gott även på arbetsplatsen. Men det är inte den enda fördelen. Alla gillar vi olika sorters kaffedrycker, och med en espressomaskin kan alla kollegor välja just sin favorit – och visst blir mötet med kunderna lite roligare när du kan erbjuda allt från en enkel espresso och krämig cappuccino till vanligt bryggkaffe med eller utan färsk mjölk!

Espressomaskin – en enkel, smart och god lösning

Enkelt, smart och gott. Det är så det funkar med kaffe och espressomaskiner från oss. Vi gör vårt yttersta för att leverera enkla lösningar till dig, utan långa och krångliga avtal. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd och får dagens bästa kaffeupplevelse.

Våra espressomaskiner är av baristakvalitet

Varför hyra en espressomaskin från Sweet Coffee till arbetsplatsen? Om du och dina kollegor tycker att det är viktigt med gott kaffe på jobbet, är en espressomaskin från oss definitivt ett bra val. En annan anledning är om ni har olika smak och preferenser gällande vilka kaffedrycker som är goda.

Alla gillar olika sorters kaffe, med olika styrkor. Med en espressomaskin från Sweet Coffee kan du dricka just den sorts kaffe som tilltalar dig

Alla gillar olika sorters kaffe, med olika styrkor. Med en espressomaskin från Sweet Coffee kan du dricka just den sorts kaffe som tilltalar dig och du kan också variera sort under dagen. Du kanske vill ha en espresso, din kollega en café au lait och kunden på besök kanske vill ha cappucino? Lätt fixat, alltid med färsk mjölk och baristakvalitet dessutom!

Vad som skiljer Sweet Coffee från andra leverantörer är att vi satsar extra mycket på smak. För det är just det som kaffe handlar om. Därför ser vi till att ställa in våra espressomaskiner vid leverans efter er arbetsplats unika tycke och smak. Vi servar maskinerna vid behov och finns alltid tillgängliga om ni vill kontakta oss. Allt för att kaffet på er arbetsplats ska bli det bästa.